Case-esimerkki: Vartissa 2990 e + alv laskutus

 

Tänään haluan käydä kanssanne läpi erään case-esimerkin, jonka avulla pystyin tekemään vajaa 3000 euroa alle vartissa. Toivon, että pystyt ottamaan tämän käyttöön itsekin tämän kirjoituksen jälkeen. En ole itse keksinyt tätä, vaan olen rakentanut systeemini opiskelemalla.

Sain sähköpostiini mailin yritykseni liidilomakkeelta. Yrityksen nettisivuilla on siis liidilomake, joka on yksi osa funnelia. Tämä liidilomake ei ole pelkkä yhteydenottosivu, jossa kehotettaisiin ottamaan vain yhteyttä. Se on kuin myyntisivu, jossa myydään jotain ja joka sisältää samat stepit kuin myyntisivu. Sen tarkoituksena on hakea liidiä sekä pohjustaa myyntiä. Ja sinulla tulisi olla tällainen liidilomake.

Henkilö, joka otti tämän lomakkeen kautta yhteyttä, oli aikaisemmin nähnyt Facebookissa...

Jatka lukemista...

Ostatko some tai Google mainontapalveluilta?

Jos ostat esimeriksi Google mainontapalvelua, niin tämä kirjoitus on sinulle. Jaan seuraavaksi kolme tärkeää vinkkiä, ettet hukkaa rahaa tulevaisuudessa. Olen tavannut monta ihmistä, jotka ovat ostaneet erilaisia palveluita, jotka mielestäni ovat olleet ryöstöjä. Haluan korostaa, etten missään nimessä halua mustamaalata ketään, mutta nämä seuraavat asiat tulisi olla kunnossa, jos työskentelet mainostajan kanssa etkä vain häviä rahaa. Mainonnan tarkoitus on parantaa bisnestä, emmekä halua siis hukata rahaa!


Konkreettinen tavoite

Ensimmäisenä mainonnalle tulee asettaa konkreettinen tavoite. Sen tulee myydä jotain. Mikäli haluat kasvattaa vain brändiä ilman myyntitavoitetta, et tarvitse tähän mainostoimistoa. Tässä tapauksessa julkaiset videoita tai tekstejä, ja boostailet näitä Facebookissa.

Kun...

Jatka lukemista...

Päiväkirjaa Frank Kernin koulutuksesta

bisness palveluyrittäjä Jan 14, 2021

Olin vuonna 2019 Miamissa Frank Kernin koulutuksessa, jonka aiheena oli skaalaaminen. Koulutuksessa katsottiin yrityksen edellistä vuotta kuin myös viimeistä viittä vuotta. Katsoimme asioita bisneksen ulkopuolelta sekä selvitimme mitä asioita voimme automatisoida, jotta voimme tuplata ja sen jälkeen triplata jne. Näiden lisäksi kävimme myös sisältöä läpi. Teimme analyysejä mitkä sisällöt ovat vetäneet hyvin, viittaillaan ristiin, entä mitkä ovat toimineet pitkällä tähtäimellä siten, että ne eivät ole tuottaneet pelkästään klikkejä vaan ovat tuoneet maksavia asiakkaitakin. Katsoimme myös myyntiprosessia läpi; mitkä ovat niitä pieniä juttuja, jotka tekevät kauppaa. Mikä johtaa kiinnostuksesta ostamiseen.

Tämän tekstin myötä haluan korostaa seuraavia asioita:...

Jatka lukemista...

Kuinka tein tunnissa 645e + alv

palveluyrittäjä Jan 09, 2021

Tein kerran live stream-testin, jonka aikana vedin 60 minuutin fysiikkatreenin. Treeni oli rakenteeltaan samanlainen mitä olen vetänyt aikanaan mm. Fressillä. Tuolloin tästä tunnista korvaus oli 42 euroa ja arvonlisävero siihen päälle. Mutta tällä testillä sain reilun 40 euron sijaan yli 600 euroa, miten tämä on mahdollista?

Kaikki lähti puhtaasti siitä, että halusin vain testata miten live stream tunti voisi toimia, joten myin linkkiä treeniin 9 euroa kappaleelta. Paikan päällä treeneissä oli 8 treenaajaa minun sekä Eveliinan lisäksi, ja tämän lisäksi nettiyhteyden päässä olevat kotitreenaajat.
Treeniä varten olin vuokrannut tilan, jossa vedimme treenin, tämän lisäksi loin nettiin kassan, jonka kautta laskutus tapahtui ja Youtuben puolelle loin piilotetun linkin, jonka sai maksua vastaan ja mitä kautta pystyi...

Jatka lukemista...

Paranna myyntiä ja lisää yhteydenottoja

Yrittäjän pitää saada kauppaa ja yhteydenottoja, joiden avulla voidaan ruveta keskustelemaan kaupasta. Toinen vaihtoehto on myös tehdä suoraa kauppaa nettisivujen kautta, ja näiden viiden stepin pitää olla hallussa myyntisivuilla.

Usein näistä viidestä stepistä kohdat 4 ja 5 ovat vajanaisia, ja kohtaa 2 ei ole juuri kenelläkään! Kolmas kohta löytyy usein, mutta sitä ei ole esitetty kovin innostavasti. Kohta joka löytyy kaikilta on numero 1, mutta sekin kaipaa yleensä hiontaa. Näiden seuraavien vinkkien avulla rakennat nettisivuillesi toimivan konseptin.

 

1. Otsikko

Otsikon tehtävänä on herättää asiakkaassa ajatus: tuota minä haluan. Otsikossa pitää saman tien olla kuvaus lopputuloksesta tai kuvaus spesiaalista jutusta tai diilistä. Eli otsikko ei voi olla vain tuotteesi nimi. Kun asiakas sanoo, ”tuon minä...

Jatka lukemista...

Sähköpostimarkkinointi ja tagit

Karkeasti ottaen voidaan sanoa Frank Kernin keksineen behaviour behavioral dynamic responsen. Tällä tarkoitetaan sitä, että voimme sähköpostin avulla seurata kuka on klikannut auki meidän mailin tai kuka on klikannut mailissa olevaa linkkiä. Kun olet tekemisissä kasvotusten ihmisten kanssa, ja kerrot heille sinun tarjoavan tällaista ja tällaista asiaa, ihminen voi kertoa sinulle, että tästä toisesta olen kiinnostunut, mutta tämä toinen ei minua kiinnosta. Sama homma toimii myös ryhmässä: kymmenen hengen ryhmästä, kolme voi sanoa, että ovat kiinnostuneita kertomastasi jutusta ja loput seitsemän eivät ole kiinnostuneita. Tämän jälkeen voit kertoa kiinnostuneille enemmän asiastasi. Ajattele, jos voisit automaattisesti lähettää tämän saman informaation välityksellä niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet...

Jatka lukemista...

Vinkit aivoenergiaan

palveluyrittäjä Dec 20, 2020

Vinkkejä aivoenergian boostaamiseen, eli miten kannattaa valmistautua tärkeään päivään kuten isoon koulutukseen tai työpäivään? Tämä toimii myös jos huomaat flunssan yrittävän iskeä päälle.

Ravinto ja nesteytys ovat tärkeässä roolissa, näiden kahden asian pitää olla hyviä. Emme voi mässäillä maito- ja viljatuotteilla, jos haluamme boostata aivoenergiaa.

Suosi ravinnon puolelta seuraavia asioita:
- vihreyksiä
- helposti sulavassa muodossa olevia ruokia
- yrttejä
- bulletproof kahvia

Ravinnon lisäksi hengityksellä on oma merkityksensä. Suosittelen tekemään 5-10 minuutin hengitysharjoituksen, jonka aikana saat parasympaattisen hermoston haltuun.

Yleisesti tärkeän päivän aikana: pidä itsesi rauhallisena, vaikka innostutkin asioista ja muista pieni läsnäolo...

Jatka lukemista...

Sain itseni kiinni todella huonosta ajattelutavasta

Kävin vuonna 2019 Kernin koulutuksessa, jonka aikana oivalsin, että olin ajautunut erittäin huonoon ajattelutapaan. En toivo kenenkään muun ajautuvan tähän tilanteeseen, joten haluan jakaa oman kokemukseni kanssasi.

Kun puhumme bisneksen kasvattamisesta, olin aikanani ajautunut tähän negatiiviseen ajatusmalliin, jonka mukaan koko ajan pitää tehdä isompaa ja isompaa sekä koko ajan parempaa tulosta. Käytännössä tämä ilmeni järjestämissäni workshopeissa seuraavanalaisesti. Ajattelin, että minun tulee koko ajan tehtyä enemmän ja enemmän myyntiä, sekä saada joka kerta yhä enemmän osallistujia kuin edellisellä kerralla oli ollut. Jos workshop ei synnyttänyt ennätys osallistujamäärää tai ennätys myyntiä, en ollut tyytyväinen. Jos johonkin workshoppiin oli osallistunut 30 osallistujan sijaan...

Jatka lukemista...

Salaisuus täyttymykseen

Puhuimme tästä asiasta yhdessä ryhmässämme; nykyään meillä on paljon ongelmia töissä, ongelmia stressin, ahdistuksen ja uupumuksen kanssa. Elämme kaaoksessa, jossa sinkoilemme joka suuntaan. Ja tämä kaaos on täyttymyksen vastakohta, mikä on iso ongelma. Erityisesti yrittäjillä tämä on iso asia, sillä olemme itse vastuussa niistä asioista, jotka ovat kaaoksen vastakohtia. Käsitellään tätä asiaa tänään yrittäjien näkökulmasta, sillä se on kaikista radikaalein näkökulma.

Mitkä asiat siten aiheuttavat kaaosta? Pitkät to do-listat – aina kun saat yhden asian tehtyä pois, kaksi tulee lisää. Tällainen tilanne aiheuttaa kaaosta ja ahdistusta, sillä emme ole kontrollissa. Samoin jos emme koskaan koe tunnetta, että olemme saaneet jotain valmiiksi, emme pysty kokemaan maaliin...

Jatka lukemista...

Markkinointikampanja – miten FB mainontaa kannattaa tehdä

Miten rakennetaan tehokas ja toimiva kampanja riippumatta siitä mitä olemme myymässä? Oma bisnekseni lähti kasvamaan silloin, kun lopetin ”musta tuntuu”-tavalla tekemisen. Tänään käymme läpi kohderyhmät, sisällöt ja tarjoukset.


Mitä eroa on kampanjalla ja yleisellä markkinoinnilla? Kampanjalla on aina alku- ja loppumisajankohta. Ensimmäisenä siinä tulee tehdä kohderyhmät.  

Kohderyhmä

Suosittelen, että teet kolme kohderyhmää:
K1 = kylmäkohderyhmä, joka valitaan mainostenhallinnasta esim. kiinnostuksen, iän, sukupuolen ja maantieteellisyyden kautta

K2 = sitoutuneiden kohderyhmä, joka on koostettu mukautetun kohderyhmän henkilöistä, jotka ovat olleet kanssakäymisessä FB-sivusi kanssa

K3 = jos olet aloittelija tai mainosbudjettisi on alle 500 euroa kuukaudessa, et tarvitse heti tätä kolmatta...

Jatka lukemista...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.