Rentoudu, palaudu ja kehity -kurssi

Miten pidät huolta omasta jaksamisestasi, palautumisestasi ja hyvinvoinnistasi?

Tuntuuko, että käyt joskus ylikierroksilla? Heräätkö joskus yöllä tai onko nukahtamisvaikeuksia? Onko kehosi joskus kireä? Haluatko oppia rentoutumaan, palautumaan paremmin, luomaan itsellesi keskittyneen rauhallisen olon ja ehkäpä vapauttaa luovuuttasi?

Kurssilla opit, mikä loppujen lopuksi aiheuttaa stressiä kehoon ja mieleen ja miten voit arjessa pitää huolta itsestäsi nykypäivän kiireessä. Opit erilaisia tapoja palautua ja löydät niistä sinulle sopivimmat, jotta jaksat taas! Kurssilla lisätään ymmärrystä aktiivisen palautumisen merkityksestä ja sen vaikutuksista kehoon, aivoihin ja mieleen.

Kohtaamme päivittäin enemmän ja enemmän haasteita monella elämän osa-alueella. Stressi voi tuntua kehossa tai ajatuksissa, se voi tuntua väsymyksenä tai ylikierroksina. Vanhat välineet eivät välttämättä auta sopeutumaan nykypäivän haasteisiin ja pitämään itseään tasapainossa. Tule kokemaan kokonaisvaltainen tapa pitää keho ja mieli energisenä ja keskittyneenä!

halotestin for sale

Kurssin jälkeen tiedät, mitä teet, jos kehosi tuntuu kireältä tai mielesi pörrää. Osaat rentoutua, palautua ja kehittyä.

Saat:

  • rauhallisemman ja keskittyneemmän olon
  • paremmat yöunet
  • nopeamman palautumisen
  • enemmän iloa ja hyvää oloa
  • ja paljon muuta…

”Jukka Harju on mukaansatempaava, innovatiivinen ja ravisteleva puhuja. Hän auttaa meitä kyseenalaistamaan vanhoja tottumuksia ja itsestäänselvyyksiä. Sitä me tarvitsemme! ” – Laura Räty, Apulaiskaupunginjohtaja, Helsingin Kaupunki

Jukka harju on valmentanut ammatikseen vuodesta 2003, kirjoittanut artikkeleita mm. Body lehteen vuodesta 2005, ja aloittaa tänä syksynä uudessa Manta magazinessa. Hän on julkaisut kirjan WSOY pro:n kanssa, tehnyt suomen ensimmäisen ravinto DVD:n ja luennoinut mm. Helsingin kaupungille, finanssialan keskusliitolle, Kauppa korkean tohtorikoulutuskeskukselle, kymmenille yrityksille kuten Avecra, Niscayah, Amiedu, MB rahastot, DIAK amk… ja valmentanut henkilökohtaisesti yli kolmea sataa yksilöä. Hän on myös suunnitellut Natural Bootcamp -konseptin.

Yhteydenotot:

jukka@jukkaharju.com tai 041 430 7841

Lisätietoja:

naturalbootcamp.fi

ruokanyt.fi

Videoita ja artikkeleita:

long island landscaping
amazon banc de musculation
polar ft7
dbol
synthol
jessica lauren
deca ironman
twist and shape
femoral tumbado
spartacus workout
dieta bioimis controindicazioni

muscler poignet

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?