S+T = 🙂 + € Sisältömarkkinointikurssi

Tule mukaan heti! Ilmoittaudu nyt ja saat viikon yksi 48 h sisällä ja laskun eräpäivä tulee kuluvan kuun loppuun, kuitenkin 14 päivää maksuaikaa!

Miten palveluyritys markkinoi ja saa asiakkaita osaamisellaan – ilman hypetyslupauksia ja mainoskikkailuja

Jos haluat päästä esille, erottua kilpailijoista ja saada oikeasti maksavia asiakkaita etkä pelkkiä some-tykkäyksiä, tämä on tärkeä kurssi sinulle.

Tämä kurssi ei ole mikään äkkirikastumiskurssi, jossa luvataan kikkoja ja järjettömiä rahoja ilman, että mitään tarvitsee tehdä. Tämä kurssi opettaa rakentamaan tehokkaan markkinoinnin.

Tämä systeemi on toiminut loistavasti minulla ja uskon, että se toimii myös sinulla, jolla on aitoa osaamista. Siitä tällä kurssilla markkinointi rakennetaan.

Mukana on yrittäjiä useilta palvelualoilta hyvinvoinnista ja kauneusalalta asianajajiin ja autokorjaajiin ja tapahtumajärjestäjistä valokuvaajiin.

Videolla näet kurssin rakenteen

 1. Tämä kurssi on nimenomaan palveluyrittäjille, jotka haluavat ottaa asiakashankinnan, oman talouden ja ajankäytön haltuun eikä enää pelata tuurilla.
 2. Ideoiden ja konseptien sijaan Sisältömarkkinointikurssilla teemme yhdessä kampanjan alusta loppuun, ideasta julkaisuun.
 3. Näytän sinulle kädestä pitäen, mitä nappeja painaa ja mistä aiheista kirjoittaa ja annan valmiita otsikoita ja valmiita tekstimalleja, joiden avulla pääset julkaisemaan omia juttuja kurssin aikana.
 4. Näet, mitä todellisuudessa tapahtuu; näytän sinulle omien kampanjoideni todellisia tuloksia, onnistumisia ja epäonnistumisia.
 5. Näet, miten automatisoida kerran tehtyjä kampanjoita, jotta säästät aikaa ja maksimoit asiakasmääräsi.

Mutta kyse on muustakin…

Sisältömarkkinoinnin ideana on paitsi hankkia asiakkaita nyt heti, myös rakentaa pitkän tähtäimen brändiä ja yritystoimintaa aidon osaamisen pohjalta ilman, että toiminta on jatkuvaa stressaamista. Ideana on rakentaa systeemiä, joka mahdollistaa tasapainoisen ajankäytön yrityksen sisällä (hallinto, markkinointi ja tuotanto) sekä vapauttaa aikaa henkilökohtaiseen elämään itselle, ystäville ja perheelle.

Kurssilla opit mm:

 • Kuinka saada näkyvyyttä ja asiakkaita, vaikkei olisi isoa seuraajakuntaa ja sähköpostilistaa
 • Kolme valmista pohjaa myyntisivulle ja valmis rakenne sisällöille: usealla yrittäjällä on hyvä ja selkeä hinnasto, mutta jotta kauppaa todella tulee, tarvitaan aktivoiva myyntisivu, joka kuljettaa asiakasta kohtaamisesta haluun ja luottamukseen ja lopulta toimintaan.
 • Kuinka löytää oikeat sanat ja lauseet, jotka vetävät puoleensa oikeat asiakkaat.
 • Kuinka kirjoittaa myyvää tekstiä aidoista aiheista ilman kikkailua.
 • Kuinka eliminoida ylikuormittava ajatus siitä, että pitäisi tehdä paljon postauksia ja jatkuvasti keksiä aina uutta ja lisää uutta.
 • Miten et hukkaa enää euroakaan turhaan markkinointiin.
 • Miksi todellinen sisältö ilman kaunista editointia toimii.
 • Näet, mitkä minun mainoksistani on toiminut ja mitkä ei -> kopioi toimivat ja vältä huonoja malleja.
 • Mitä tehdä, jos myyntisivu ei tuota asiakkaita tai jos ihmiset eivät klikkaa mainosta.
 • Mistä tietää, kuinka monta mainosta voi ja kannattaa laittaa.

LISÄKSI OPIT:

 • Miten luot fb:ssä ensimmäisen kohderyhmän kiinnostuksen kohteista.
 • Miten teet retargeting-kohderyhmän.
 • Miten ja koska teet kaksoiolentokohderyhmät.
 • Miten ja koska kutakin kohderyhmää käytetään!

Sisältöä on paljon, mutta yksi tärkeimmistä osista tätä kurssia on se, että et ole yksin materiaalin kanssa vaan meillä on koko 6 viikon kurssin ajan suljettu fb-ryhmä, jossa minä ja muut kurssilaiset JA sisäpiiriläiset autamme sinua. 

BONUS 12.3.2018 aloittaville!

Tämän tulevan kurssin aikana on erityinen lisä; nimittäin teen tämän kurssin aikana itse kampanjan samaan aikaan sinun kanssasi ja julkaisen sen livenä. Pääset näkemään verhon takaa, miten teen sen ja näet reaaliajassa, miten se toimii ja saat sitä kautta myös täysin valmiin mallin ja näet vauhdista, miten muokkaan kamppanjaa reaaliajassa sen toimivuuden mukaan.

Julkaisen Natural Bootcamp -verkkovalmennuksen kampanjan livenä. Voit kopioida siitä mallia, teet kampanjaa mihin tahansa palveluun, verkkoon tai kasvotusten.

Lisäksi teen vielä sinulle malliksi livenä tuotemyyntikampanjan omalle foamroller.fi-verkkokaupalleni ja voit kopioida sitä omaan tuotemyyntiisi.

Kolmanneksi teen vielä kampanjan, jossa myyn henkilökohtaista tapaamista ja näet, miten se rakentuu, miten muokkaan sitä livenä sen toimivuuden perusteella ja saat tietenkin kopioida myös sen!

HUOM! Minun kursseillani materiaali jää sinulle lopuksi elämää. Tämä ei ole sellainen, että ostat kurssin ja pian sitten eväänkin pääsyn sinne. Ei, kun ostat kurssin, se on sinun! Videot ja työkirjat jää sinulle lopuksi elämääsi ja voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen!

Ilmoittaudu mukaan kurssille täyttämällä alla olevat kentät

Ilmoittautuminen Sisältömarkkinointikurssille

Saat kurssin aloituspäivänä 12.3. sähköpostiisi viikon 1 materiaalin ja kutsun fb-ryhmäämme. Lasku tulee sähköpostiisi ja siinä on 14 päivän maksuaika.

 • Tämä kurssi opettaa kädestä pitäen tekstien kirjoittamisen ja julkaisemisen; näyttää joka ikisen napin, jota tulee painaa ja antaa useita eri versioita: sellaisia, jotka sopii ensimmäistä kampanjaa rakentavalle ja sellaisia, jotka sopivat jo hyvää toimintaa tekeville, mutta jotka haluavat jatkotason oppia ajoitukseen, copyyn, kohderyhmien luomiseen ja kampanjoiden automatisointiin.
 • Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on palvelu, jossa oma osaaminen on pääroolissa.
 • Olen itse rakentanut omat bisnekseni tällä kyseisellä kaavalla; omistan www.naturalbootcamp.fi, www.toiminnallinenvatsatreeni.fi ja www.foamroller.fi -sivustot.
 • Kurssilla harjoitellaan tekniikat todellisen julkaisun tekemiseen ja mikä tärkeintä, opastetaan kädestä pitäen, mitä sisältöä markkinointikampanjoihin kirjoitetaan.
 • Kurssi auttaa tekemään selkeästi vain ne tärkeimmät asiat ja opettaa automatisointia, koska tiedän, että palveluyrittäjillä menee suuri määrä aikaa itse palveluun. Tiedän, koska teen itse samaa.
 • Miksi tulisit mukaan nyt? Koska saat kurssin aikana paitsi kaiken materiaalin myös livenä näytetyt mallit, miten itse teen kampanjoita. Lisäksi, jos laitat vain 90 min viikossa aikaa, olet kurssin aikana julkaissut jo kokonaisen kampanjan! Tietysti, jos haluat isomman, laitat vaan enemmän aikaa.

Hinta

Kuten tiedät, monista markkinointikursseista pyydetään yleensä yli 700 € ja olen kuullut, että ihan myyntisivun konsultaatiosta ja sisältövideoiden ideoinnista otetaan jopa 2000 €.

Tämä kurssi on VAIN 247 € + alv. Se sisältää työkirjat, viikko viikolta annetut ohjeet ja lisäksi minä ja muut yrittäjät olemme meidän suljetussa fb-ryhmässämme sua auttamassa ja saat ne kaikki mallit, joilla olen itse tavallisena liikuntatyyppinä (Natural Bootcamp Oy) tehnyt puolen miljoonan myynnin.

Miksi tämä on niin halpa? Olen itse ollut siinä tilanteessa, että en ihan tiedä mitä tehdä, en oikein ehtinyt miettimään markkinointia, kun kalenteri oli niin täynnä. Olen samanlainen kuin sinä, teen työtä omasta intohimostani ja siksi haluan tehdä töitä sinun kanssasi, joka teet palvelua omasta intohimostasi etkä kikkaile rahoilla tai mainosmyynneillä.

Ilmoittaudu mukaan kurssille täyttämällä alla olevat kentät

Ilmoittautuminen Sisältömarkkinointikurssille

Saat kurssin aloituspäivänä 12.3. sähköpostiisi viikon 1 materiaalin ja kutsun fb-ryhmäämme. Lasku tulee sähköpostiisi ja siinä on 14 päivän maksuaika.

Tämä kurssi on VAIN 247 € + alv. Se sisältää työkirjat, viikko viikolta annetut ohjeet ja lisäksi minä ja muut yrittäjät olemme meidän suljetussa fb-ryhmässä sua auttamassa ja saat ne kaikki mallit, joilla olen itse tavallisena liikuntatyyppinä (Natural Bootcamp Oy) tehnyt puolen miljoonan myynnin vuonna 2017.

Tervetuloa mukaan! Jaamme mahtavan matkan, jolla pääset osaamisesi kautta parantamaan maailmaa ja tekemään mahtavaa ja kannattavaa yritystoimintaa!

Jäikö kysymyksiä? Esim. sisäpiiristä?

Ota yhteyttä minuun tekstarilla tai soita 0414307841 niin jutellaan.

Jukka Harju

Koulutuksista sanottua:

”Olen käynyt monessa koulutuksessa, mutta missään ei neuvota kädestä pitäen, että kirjoita näin, jotta se tuotesivu myisi, mutta sinä teit sen. Uusien tuotesivujen jälkeen myynti on kasvanut tasaisesti n. 10-20%/kk. Suosittelen ehdottomasti, koska osaat yksinkertaistaa asioita, mennä suoraan asiaan ja ennen kaikkea ymmärrät pienyrittäjän haasteita.” – Mandip Kaur

“Moi Jukka! Päätin laittaa sulle viestiä, että tein sinun ohjeiden mukaan markkinointia kesän ajan ja edelleenkin teen. Tuloksena tästä molemmat naisten valmennusryhmät, joita silloin suunnittelin ovat täynnä!!! Kiitos sinun ohjeiden! Yksilöpuoli on seuraava valloitusalue. Mutta tällaiset terveiset että kiitos! 
😊👍” – terv. Reetta Pulkkinen

”Kurssissa oli parasta selkeät ja konkreettiset ohjeet, mistä sai hyvät ohjenuorat sisällön kirjoittamiseen. Koko kamppiksen rakentaminen alusta loppuun onnistuu kurssin ohjeita seuraamalla hyvin. Isoin anti on ollut se, että on oppinut jakamaan tietoa, joka jo itsessään auttaa ihmisiä, mutta juuri sopivassa määrin. Lisäksi olen oppinut tuomaan palvelujen hyötyjä selkeämmin esiin, joka näkyy markkinoinnin toimivuudessa.” – Katriina Pulkka

”Materiaali on tiukkaa tavaraa! Tulee fiilis aidosta välittämisestä. Ehkä jopa positiivinen pelko perseessä, että pitää saada aikaseksi, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle taiteilija-sielulle. Ja myös se, että pitää vaan tehä, eikä miettiä onko ny viimäsenpääl vermeet ja puitteet kunnossa, vaan sisältä se arvokkain matsku löytyy. Rentoa, aitoa, ytimekästä tietoa rakkaudellisella painostuksella + ripaus huumoria.” – Iina Laine

Kysymyksiä ja vastauksia:

K: Pitääkö olla fb-tili/toimiiko tämä vain fb:ssä? 
V: Ei ole pakollista, voit käyttää mitä tahansa alustaa, voit julkaista missä tahansa ja kannattaa julkaista kaikissa paikoissa, joihin sinulla on pääsy. Facebook on kuitenkin helppo ja mahtavan tehokas, joten se kannattaa ja käymme läpi sen käytön.

K: Mitä jos ei ehdi tehdä kaikkea? 
V: Ei hätää, materiaali on sinulla ja teet halutessasi omaan tahtiin.

K: Minulla on jo fb/youtube/adwords/lehti/radio/TV tms. mainontaa, mitä tämä toisi minulle lisää? 
V: Tämä kurssi keskittyy sisältöön ja sen oikeanlaiseen ajoittamiseen. Eli saat paremman konversion kaikista kanavista, joita käytät. Vähennät myös stressiä ja tehostat ajankäyttöäsi, kun saat valmiit strategiat, jotka toimivat.

K: En ole hyvä tekniikassa, voinko tulla mukaan? 
V: Kyllä voit, näytän kädestä pitäen perusasiat, joilla pääset alkuun. Esim. tavallinen s-posti ja fb-sivu riittävät alkuun.

K: Minulla on jo opt-in-sivu, on autoresponderit, on adwords, blogi ja pyöritän fb-kampanjoita, joissa on jo re-targeting ja vielä muutakin, mitä saisin lisää? 
V: Sisältöä ja tietoa psykologiasta, joka loppujen lopuksi ratkaisee kaiken; opit tekniikan, joka mahdollistaa ja toimii sisällön levittäjänä, mutta konversion optimoinnin ratkaisee sisältö, samoin brändin luonnin ja sitä kautta mm. hinnoittelun.

Onko sinulla kysyttävää? Laita mailia jukka@jukkaharju.com